High Coast Creative nominerade till Årets Marknadsförare

Vi är galet stolta över att berätta att High Coast Creative är nominerade till Årets Marknadsförare av Marknadsföreningen i Örnsköldsvik.

Motivering:
”Detta branschnätverket imponerade stort under 2020 med att tänka i nya banor kring marknadsföring och kommunikation via livesändningar, digitala frukostar och inspirerande konton på instagram och Facebook. High Coast Creative har fått stort genomslag i medier och lyckades lansera produkterna i eXpression Design både nationellt som internationellt – via digitala kanaler”
High Coast Creative handlar om gemenskap, delaktighet och tillit. Erfarenheter delas friskt mellan oss. Vinner en, vinner alla. Vi hoppas bli ett exempel som visar på kraften bakom galen kreativitet kombinerad med samarbetsvilja och en stolthet över platsen där vi bor. Maria Persson brukar säga ”Man ska inte behöva flytta till Stockholm för att leva på sin kreativitet”, vi andra håller med.
Ett enormt stort TACK till Marknadsföreningen i Övik för att ni sett vår passion!

Nu kör vi!

/Johanna Forsberg, ordförande High Coast Creative