Medlemskap 2023

Som medlem i HCC ingår du i ett nätverk med andra kreativa näringar. Du får genom våra träffar nya kunskaper, kontakter och ett bollplank. Genom att utbyta erfarenheter och kunskaper stärker vi tillsammans de kreativa näringarna i Höga Kusten.

För vem?
High Coast Creative är för dig som driver eller planerar att starta ett företag inom den kreativa näringen. Känner du dig osäker på om just ditt företag räknas som kreativt? Tveka inte att kontakta oss, medlem@highcoastcreative.se.

Varför?
Förutom att du är med och bidrar till att High Coast Creative kan jobba för att stärka de kreativa näringarnas position i samhället och näringslivet, får du även nya kunskaper, ett kontaktnät och ett bollplank samt:

 • Inbjudan till Kreativa frukostar
  Några gånger per år har vi Kreativ frukost med fokus på erfarenhetsutbyte och kreativa processer. Hit kan du komma och bolla idéer med andra kreatörer. Under pandemin råder lite särskilda omständigheter och träffarna kan se lite olika ut från gång till gång, vi har till exempel ersatt de kreativa frukostarna med digitala frukost varje vecka under vissa perioder under pandemin.
 • Inbjudan till Kreatörsträffar
  Tanken är att du ska ha med dig nya kunskaper efter en kreatörsträff. I samband med kreatörsträffarna är det en föreläsning eller workshop.
 • Events
  Möjlighet att medverka på event initierade av HCC.
 • Presentation på hemsidan
  Du och ditt företag blir presenterat på hemsidan med länk till din egen.
 • Sociala kanaler
  Du och ditt företag blir synliggjort i våra sociala kanaler, Facebook och Instagram.
 • Kontaktnät
  Vi delar med oss av kontakter och kunskap.

Vad kostar det?
Medlemskapet kostar 400 kr per kalenderår 2023.
Du kan bli medlem när du vill under året. Medlemsåret löper från första januari till sista december. Vi påminner dig när det är dags att förnya medlemskapet.

Bli medlem?
Skicka ett mail med nedanstående uppgifter till medlem@highcoastcreative.se så skickar information kring betalningen av medlemskapet.

Maila dessa uppgifter till medlem@highcoastcreative.se:
Namn – Företagsnamn – Organisationsnummer – E-post – Telefonnummer