Project Description

Bänken YGG 

Med trygghet i naturen, dess dofter, former och material. Bänken är tillverkad i ask. Doften av trä slår det mesta. Handgjord i Ångermanland. Med omsorg. Hela processen. Från tanken, till den färdiga produkten. 

YGG har kommit till i ett samarbete med Kevin på Schaub WoodWorks, där design och funktion har sammanfogats till en bänk med många användningsområden. 

En bänk att ställa i hallen, bredvid soffan eller som extra sittplatser vid matbordet. En bänk att ställa lampan, blomman, det senaste magasinet eller kaffekoppen på. Eller kanske en plats bara för en liten paus. 

En bänk med många användningsområden, och med plats för flera för jag tror att det gör människor gott att kunna sitta nära varandra. •• 

 

Anna Grundberg 

Formgivare som känner sig hemma i naturens enkelhet. Anna har under sina tio år som formgivare skapat och formgett i en mängd olika material. För Anna är den kreativa processen, från tanke till färdig, kort och okomplicerad. Cirkeln är ofta med och produkterna kommer med en jordad känsla av närvaro och lekfullhet. 

 

YGG

Formgivare: Anna Grundberg
Tillverkare: Schaub WoodWorks
Material: Ask

Pris 7 600:- (6 080:- exkl. moms)

Kontakta Anna om du är intresserad av att köpa hennes produkt.

STUDIO GRUNDBERG
Anna Grundberg

studio.grundberg@gmail.com
www.studiogrundberg.com
Instagram: @studio.grundberg