VILJA

Formgivare: Stina Wallin
Tillverkare: Eva Juneblad och Stina Wallin
Foto: Bea Holmberg

Vilja är en tavla i metall med handgjorda glasdetaljer tillverkade av en lokal glasblåsare.

Vilja är inspirerad av havet och dess växtlighet. Den skira och i naturen knappt synliga havssältingen får här en plats tillsammans med det lysande fackelblomstret som växer i vårt norrländska kustland. Gemensamt för dessa är dess styrka och kämpaglöd att växa och frodas under eländiga förhållanden, därav namnet Vilja. En fjäril symboliserar alla insekter som lockas av dessa havsnära växter.

Tavlan kan placeras på altanen, balkongen, på fasaden eller kanske till och med inomhus. Glasdetaljerna finns i fem olika färger och ingår i en serie med flera produkter med allt från växtstöd till trädgårdsdekorationer.

Användbart, hållbart och tidlöst har varit ledord vid framtagandet av denna produkt. Användbart då dekorationen passar både inomhus och utomhus, och hållbart då den är av ett material som håller längre. Inspirerat av havets alla nycker – starkt, vackert, oändligt och vågat.

Om mig        
Norrträdgårdens trädgårdsdekorationer och växtstöd uppkom från lusten av att skapa, utforska och drömma. Alla produkter tillverkas av mig. Unika produkter – bara i ett enda eller i ett fåtal exemplar.

FAKTA

Produkt: Vilja
Tillverkare: Eva Juneblad och Stina Wallin
Material: Metall och glas
Storlek: 60 cm i diameter

Formgivare: Stina Wallin
Företagsnamn:
Norrträdgårdens Design
Mail: stinawallin72@gmail.com
Instagram: @norrtradgarden
Pris: 3 900 kr inkl moms

 

Kontakta Stina om du är intresserad av att köpa hennes produkt.