Victoria Säker

Bildkreatör
ÖRNSKÖLDSVIK

Jag lockas av det enkla och det oförutsägbara, av det som inte är perfekt. Där finns drömmar och känslor att utforska och inspireras av. Jag vet inte i förväg vad som kommer visa sig på papperet eller duken när jag trycker eller målar en bild men vet att när jag släpper taget om förväntningar och perfektion kommer bilden nästan att måla sig själv. Natur och mystik är mina ständiga vänner och hos dem hämtar jag både inspiration och kraft.

Jag har utbildat mig inom akvarellmåleri och grafisk formgivning. Jag experimenterar mycket och testar ofta nytt. Merparten i mitt bildskapande har jag lärt mig på egen hand.

Mina kunder är privatpersoner och företag. Jag gör både bilder på beställning och verk helt efter eget huvud.

Senaste uppdraget är ett samarbete med Jenny Westin Interior och innebar en specialbeställd bild till ett tyg som klär en hel vägg i Peter Forsbergs, Marcus Näslunds mfl nyöppnade restaurang Strandkaj kök och bar i Örnsköldsvik.

Jag har ateljé och kontor i mitt hem i centrala Örnsköldsvik. Du hittar bilder och andra produkter i min webbutik och mitt Instagramkonto samt hos återförsäljare.

Varmt välkommen att kontakta mig

070-647 37 09
info@victoriasaker.se
victoriasaker.se
Instagram: @victoriasaker