Norrland på tapeten, detta är mitt yngsta samt nyaste projekt, där jag som kreatör vill sätta Norrland på tapeten. Bokstavligt talat. I detta vill jag väcka intresse för norrländsk design och formspråk. Skapa moderna tapeter som är lätta att placera och som glädjer många generationer. En central del i mitt skapande är att jag ständigt återspeglar. Det kan vara min omgivning, mina känslor eller min sinnesnärvaro. Precis som många andra slås jag ständigt av hur vackert det är runt i kring mig, här i Höga Kusten.   

Havet, insjöarna och bergen. Sedan kommer ängar, stugor och djupa skogar. Stort som smått, blir jag hänförd över det magnifika Höga Kusten.  Därav är det en självklarhet för mig, att det är Norrland som jag skall fylla mina tapeter med. 

Molnbär. Detta är min tapet, färgsatt och inspirerad av den snåriga skogen.  

Jag heter Linnéa Öberg, verksam keramiker och illustratör. Det är jag som driver Design Andra Bullar där färg, form och funktion står i centrum. Jag värderar hantverket och dess känsla. Mitt mål som formgivare är att driva traditionen av hantverket, dess glädje och kunskap framåt. På ett modernt vis med mina tankar och idéer. Kombinationen som uppstår i samklang av fysikska föremål och illustration tycker jag är spännande. Därav anledningen till att jag landat i den passande blandningen av keramik och illustration. 

MOLNBÄR

Formgivare: Linnéa Öberg
Tillverkare: Picno, Hörnefors

Pris 549:-/m2 (439,20:-/m2 exkl. moms)

Kontakta Linnéa om du är intresserad av att köpa hennes produkt.

DESIGN ANDRA BULLAR
Linnéa Öberg

Tfn: 072-528 70 27
contact@designandrabullar.com
www.designandrabullar.com
Instagram: @designandrabullar / @norrlandpåtapeten