LUX ETERNA

Formgivare: Sigbritt Mann
Tillverkare: Sanco

Lux Eterna – Den oändlig ljushållaren
Idag när fler och fler av oss börjar tröttna på kortlivade produkter och vill rensa våra hem från saker som inte längre håller måttet, är det här ett perfekt alternativ till stearinkladdiga ljusstakar som vi tröttnat på för länge sedan.

Lux Eterna är en ljushållare som kan förnyas och anpassas till alla olika situationer i livet där vi vill förhöja stämningen med levande ljus.
Den vackra tidlösa formen sätts lätt ner i de flesta typer av flaskhalsar eller andra liknande föremål och blir en ljusstake. På så sätt kan den ändra utseende och storlek helt efter tillfälle och smak, plus att en kär gammal flaska eller vas får nytt liv.

Genom att komplettera Lux Eterna med Lux Estella förhöjs intrycket än mer och det blir möjligt att dekorera runtomkring, för den som vill.
Lux Estella håller fast och lyfter Lux Eterna från flasköppningens kant och skapar plats för dekorationer.  Fritt fram för kreativiteten!

Om mig 
Metallen har blivit mitt material – den hårda, starka men ändå så formbara.
Jag är silversmed, metallkonstnär och formgivare, gör smycken, brukskonst och skulptur.
Fascinationen för den tredimensionella formen, är källan till min idévärld. Inspirerad av naturens förgängliga skapelser, låter jag organiska former växa fram i metallen och få evigt liv. Hållbarhet är min ledstjärna och gäller för estetiken så väl som för materialet och utförandet.

 

Kontakta Sigbritt om du är intresserad av att köpa hennes produkt.

FAKTA

Produkt: Lux Eterna
Tillverkare: Sanco i Örnsköldsvik
Material: Lux Eterna tillverkas i koppar, mässing, svartbränt järn och blankt stål, dvs den finns i fyra olika färger. Den solida metallen gör ljushållaren tung och stabil, tålig och brandsäker
Formgivare: Sigbritt Mann
Företagsnamn: Ateljé Sigbritt Mann
Tel: +46 70 684 08 83
Hemsida: www.sigbrittmann.se 
Facebook: Silversmed Sigbritt Mann
Instagram: @silversalsa
Pris: 1300 kr inkl 25% moms, pris varierar beroende på val av metall