LĒS – YOGAPALL

Formgivare: Fanny Lindén
Tillverkare: Vision Bygg och Snickeri

Lēs – YOGAPALL 
Är det en reflektion av samtiden eller raka motsatsen? En fysisk notis i hemmet som väcker tanken om en paus och några djupa andetag. I det här projektet har det subjektiva sökandet lett fram till en plats ämnad för acceptans och närvaro, där du tillåts blicka inåt.

FANNY LINDÉN 
Utbildad industridesigner och permakulturdesigner. ”I mitt skapande vill jag aktivera sinnen genom doft, balans, taktilitet och medveten närvaro. Ge liv åt funktionella produkter eller tjänster som främjar välbefinnandet och leder till eftertanke”.

Fanny driver idag Lindén Lindén studio. En designstudio med social och ekologisk hållbarhet som drivkraft. ”Vi inspireras av naturens lugn, möten mellan människor och vardagens behov. Ikigai – med anledning att finnas till – är grunden i det vi gör och i första hand vill förmedla. Inom kort lanseras en livsstilsbaserad webbshop, där några få objekt med basala syften valts ut. Tanken med våra produkter, som säljs under varumärket Lēs, är att de på ett eller annat sätt agerar som små påminnelser om mer hälsosamma rutiner i vardagen”.

Kontakta Fanny om du är intresserad av att köpa hennes produkt.

FAKTA

Produkt: Lēs – YOGAPALL
Tillverkare: Vision Bygg och Snickeri
Material: Restmaterial av massiv ek
Behandling: Yakisugi, linoljebränning
Formgivare: Fanny Lindén
Företagsnamn: 
Lindēn Lindēn studio AB
Tel: 076-836 66 51
Hemsida: lindenlindenstudio.com
Mail: fanny@lindenlindenstudio.com 
Instagram: @hostedbynature  / @lindenlindenstudio
Pris: 4 000 kr inkl 25 % moms, tillverkas på beställning