HYLLAD

Formgivare: Annakarin Rask Nygren
Tillverkare: BTB Snickerier AB

Hyllad är hyllan som ger plats åt dina favoriter. I köket fylld av bruksgods som används dagligen. På väggen med böcker som lockar till utveckling, drömmar, äventyr och inre resor. I badrummet rymmer den din mjukaste bomull, dofter och omtanke. Fyll hyllan med det som ger dej en enklare och vackrare vardag. 

I hyllan har jag kombinerat mina tankar om material, funktion och vårt sätt att förhålla oss till vår vardag. Ett norrländskt lågmält men stolt sätt att hylla våra vardagliga ting. Den är lätt att montera, variera och hänga upp. Att välja furu var inte ett val utan en självklarhet. Jag lever och bor i skogen och vart jag tittar så står en stolt fura.


Hyllan är obehandlad för att du ska kunna ge hyllan den ytbehandling som du själv önskar. Det innebär att du får vara delaktig i den kreativa processen och slutresultatet. 

Om mig
Mitt namn är Annakarin Rask Nygren och jag är keramiker. Jag brinner för bruksgods och ett enkelt ärligt formspråk. Att skapa i lera har människan gjort i tiotusentals år och det är en ära att få föra traditionen och kunnandet vidare. 

Kontakta Annakarin om du är intresserad av att köpa hennes produkt.

FAKTA

Produkt: Hyllad
Tillverkare: BTB Snickerier AB
Material: Obehandlad furu
Formgivare: Annakarin Rask Nygren

Företagsnamn: Bruksgodset872
Hemsida: www.bruksgodset.se
Instagram: @bruksgodset872
Pris: 4 500 kr inkl 25% moms