Den här vasen, Context, är den första i en kommande serie som heter Roots.  

Utöver att bidra till glädje hoppas jag att Context får bidra till reflektion. För mig symboliserar den ett sammanhang, en gemenskap. Där vi bär varandra. Där vi får komma till vår rätt, får blomma ut. En tillåtande miljö gör just det, där vi känner oss trygga och uppmuntrade i att vara de vi är. Och inte att förglömma, att vara den som uppmuntrar och får någon annan att blomstra, och komma till sin rätt. Ensam är inte stark. Vi behöver varandra. Vaserna symboliserar personer, och ”metallrötterna” står för relationen emellan. Ingen är förmer än den andra, vi blir alla burna i det sammanhang vi har satt våra rötter.  

Ta en stund och tänk efter. Det är så lätt att allt bara snurrar på. Har du dina rötter på rätt ställe, i rätt sammanhang, där du får blomstra – och får andra att blomstra?   

Jag inspireras av naturen, och älskar att vara i den. Känner mig hemma när jag tar in delar av den – det gröna och blomstrande lika väl som en torr kvist. Det är så levande. Det gör mig glad. Just därför skulle jag säga att jag uppskattar enkelheten i denna vas. Den är vacker och tidlös i sig själv, och kräver inte en hel bukett utan endast det där som jag ville ta med mig in, hem. Om det så är från blomsteraffären, min trädgård eller skogspromenaden.  

Jag är Jessica Söderholm och är illustratör, grafisk designer och formgivare bakom mitt varumärke Isebrink.  

CONTEXT

Formgivare: Jessica Söderholm
Tillverkare: Humstorp Metall AB
Material: Mässing

Pris 3 600:- (2 880:- exkl. moms)

Kontakta Jessica om du är intresserad av att köpa hennes produkt.

ISEBRINK
Jessica Söderholm

Tfn: 070-257 22 41
jessica@isebrink.se
www.isebrink.se
Instagram: @isebrink