Project Description

En bildsamling från mina stunder från tjärnen där jag bor. Den oansenliga som bara ligger några minuter bort. Här har solen gått upp och ned, dimman lättat och skogen gjort avtryck, sommar som vinter. Välkommen, kliv in i min värld.  

Jag heter Carola Harnesk och är fotograf, mitt företag heter Carola Harnesk Photographer.  Jag har drivit mitt företag i 9 år och tar uppdrag på frilansbasis,  allt ifrån företag, magasin, veckotidningar, modelluppdrag, porträtt, bröllop och familjefotograferingar.  

När jag inte är ute på fotouppdrag vistas jag mycket ute i naturen och fotograferar. Ett av mina favoritställen är en liten tjärn som ligger några minuter ifrån där jag bor, där kan jag sitta med kameran i handen och se hur dimman lättar och solen rör sig på himlen. En dröm jag haft väldigt länge är att samla ihop några av bilderna från ”min tjärn” och övriga bilder från fler av mina smultronställen här från Höga Kusten. Nu blev denna dröm sann och jag har tillsammans med producenten; Ågrenshuset i Bjästa tryckt en grafisk bok med några av mina bilder som ligger mig lite extra varmt om hjärtat. 

Med denna bok så hoppas att jag kunna förmedla min underbara känsla jag har när jag är ute med kameran, inget skulle göra mig mer lycklig. 

ALSTER

Formgivare: Carola Harnesk
Tillverkare: Ågrenshuset

Pris 149:- (varav 6% moms)

Kontakta Carola om du är intresserad av att köpa hennes produkt.

CAROLA HARNESK PHOTOGRAPHER

Tfn: 070-540 72 33
c.harnesk@gmail.com
Instagram: @carolaharneskphotographer
Facebook: Carola Harnesk Photographer