Project Description

7:00 am är en vägghängd klädbetjänt, inspirerad av naturen och en längtan efter en enklare och vackrare vardag. 

Vi kan ofta använda våra kläder en gång till innan vi behöver tvätta dem. Häng upp de kläderna på ett smart, funktionellt och vackert vis, eller planera morgondagens kläder kvällen före, för en skön start på nästa dag.  

7:00 am är gjord med en garderob som blusar, t-shirts, koftor och accessoarer i åtanke. Med sina runda, behagliga former passar den fint i ett sovrum. 

7:00 am är tillverkad helt i plywood, är vitlaserad, har mjuka linjer och smart utformning. Den enkla designen knyter an till skandinavisk tradition och materialet till vår norrländska natur. På den runda konsolen sitter en galge för skjortor/blusar och byxor; en klädpinne att hänga scarves/t-shirts/halsband/bälten eller annat på, och en hylla för små saker som smycken, telefon och glasögon.

 

7:00 am påminner dig om att spara på naturens resurser genom att skapa en noga utvald och hållbar garderob som du vårdar: färre plagg, plagg av bättre kvalitet och färre tvättar. 

7:00 am – det är ungefär vi den tiden vi klär på oss på morgonen. 


Om mig
 

I mitt skapande väver jag samman dagens vardagsliv med flertusenårig kunskap om hur miljöer påverkar oss. Jag vill inspirera till att göra omsorgsfulla val, för en enkel och hållbar vardag, år efter år. 

Jag kombinerar bildskapande – måleri och monotypi – med formgivning till hemmet. I bilderna får det oväntade och oförutsägbara ta plats medan tidlösa, nordiska linjer och uttryck definierar formgivningen.

 

7:00 am

Formgivare: Victoria Säker
Tillverkare: Edvardssons i Bredbyn AB
Material: Plywood

Pris 4 500:- (3 600:- exkl. moms)

Kontakta Victoria om du är intresserad av att köpa hennes produkt.

VICTORIA SÄKER

Tfn: 070-647 37 09
www.victoriasaker.se
Instagram: @victoriasaker