KARDON, VÄDD, KVANNE

Formgivare: Nina Tenskog
Tillverkare: WST Vislanda, NAVAB Nordingrå Alltekniska verkstad och CS Teknik Örnsköldsvik

Kardon, Vädd och Kvanne är beslag för planterings- och odlingslådor, rabattlister och trädgårdsgångar. Kort sagt det du behöver för att bygga funktion och rumslighet, oavsett om det gäller några få kvadratmeter eller en hel park. Konceptet är under utveckling och jag kallar det TILLIKA Trädgård.

Dessa första mönster utgår från klassiska park- och trädgårdsplaner. Min förhoppning är att de ska samspela med vitt skilda miljöer, från slott till koja. Förhöja, binda samman och understryka. Utan att ta över.

Om mig
Som uppvuxen vid en värmländsk handelsträdgård har jag tagit jorden, växtligheten, djuren och årstiderna för självklart. Förundrats och lockats, inspirerats. Men valde ändå storstan och en annan inriktning. Sedan dess har jag rört mig norrut och här i Höga kusten är det nära till både kreativitet och ursprung. Mitt yrkesliv som anställd kretsar kring konst, kultur och miljögestaltning. TILLIKA är jag, Nina Tenskog med det som är utöver och därjämte -alla mina idéer, infall, planer och drömmar.

Kontakta Nina om du är intresserad av att köpa hennes produkt.

FAKTA

Produkt: Kardon, Vädd, Kvanne
Tillverkare: WST Vislanda, NAVAB Nordingrå Alltekniska verkstad och CS Teknik 
Material: Rostfritt stål
Formgivare: Nina Tenskog 
Företagsnamn: TILLIKA
Tel: 0733-790 778
Instagram: @tillikating
Pris: Produkten är under utveckling, kontakta Nina för mer info.