Project Description

Johanna Hännström

Grafisk formgivare
Örnsköldsvik

Kombinationen av kreativitet och teknik är något jag älskar, valet att utbilda mig till grafisk formgivare föll sig därmed naturligt. Efter att ha jobbat som fotoassistent i några år så utbildade jag mig vid Forsbergs skola, grafisk design och reklam. Tog examen 2005 och har sedan dess jobbat i branschen. Jag har jobbat bland annat för en idéburen ungdomsorganisation, reklambyrå och sista anställningen jag hade innan jag startade eget var för IKEA Expansion Team. Där jag var ansvarig för den grafiska kommunikationen vid nyetableringar av varuhus.

Att arbeta som grafisk formgivare öppnar upp möjligheten att samarbeta med näst intill vilken bransch som helst. Vilket i sin tur ger mig möjlighet att få träffa och arbeta tillsammans med olika människor med olika önskemål och visioner. Att förstå, och genom det grafiska förmedla och kommunicera varje kunds behov är en utmaning jag gillar.

Mitt arbete kan innebära allt från en förpackning, ett mönster eller en annons till hela grafiska profiler komplett med marknadsföringsmaterial och implementering i kontor eller butik. Jag är nyfiken på samarbeten, gärna de oväntade.

Mitt jobb är att se till att du som kund blir nöjd. Du känner din marknad och ditt företag, jag kan design och marknadsföring. Tillsammans gör vi det bästa jobbet.

MIN ARBETSPLATS

Jag har mitt kontor hemma, tycker om att varva tystnaden där med att vara ute hos kunder eller i andra sociala sammanhang.

info@johannahannstrom.se
070-511 38 67
johannahannstrom.se
Instagram: johannahannstrom.se